Mina fem år på regionernas kansli har betytt oerhört mycket för mig, och jag har utvecklats såväl personligen som yrkesmässigt i denna roll. Jag är väldigt stolt över vad vi har åstadkommit och över det arbete som regionerna idag gemensamt bedriver inom hållbar upphandling. Men nu känns tidpunkten rätt för att lämna över stafettpinnen, säger Karin Lonaeus.


Karin Lonaeus har arbetat på regionernas kansli sedan 2016, då hon började som hållbarhetsstrateg. Hon har under sina år haft huvudsakligt fokus på uppbyggnaden av regionernas gemensamma uppföljnings- och riskhanteringsarbete och har varit en mycket uppskattad kollega.

karin loneaus

Foto: Karin Lonaues


- Vi är många som kommer att sakna Karin, både som person och hennes gedigna kunskaper om hållbarhet i leveranskedjor. Jag vill passa på att tacka Karin som bidragit till att ta Hållbar Upphandling till den verksamhet det är idag. Jag önskar henne all lycka till i framtiden, säger Pauline Göthberg.


Karin slutar sin anställning den 23 juli.

Processen för att hitta en Controller – Hållbara leveranskedjor har inletts. 

För mer information:
Pauline Göthberg +46 72 459 66 68
Katharina Högdin +46 72 468 99 18

Pauline Göthberg
Skrivet av: Pauline Göthberg
Om författaren
Pauline Göthberg arbetar som nationell samordnare för regionernas gemensamma initiativ för hållbar upphandling. Pauline disputerade vid KTH i juni 2011 på en avhandling om hållbart företagande (CSR) och har tidigare skrivit flera läroböcker om hållbar utveckling och socialt ansvarstagande.

Nyheter

Vision

Välfärd genom världsledande hållbar upphandling!

programforklaring 2030