Mina drygt tre år på regionernas kansli har betytt mycket för mig, och jag har i denna roll haft den stora förmånen att arbeta tillsammans med alla fantastiska och engagerade personer i våra regioner. Jag är väldigt stolt över att vi idag har ett väl fungerande nätverk och över det arbete som regionerna idag gemensamt bedriver tillsammans för en hållbar upphandling. Men nu känns tidpunkten rätt och jag ser fram mot att få arbeta med läkemedel och se lite kemiska strukturer igen, säger Katharina Högdin.

Katharina Hogdin
Foto: Katharina Högdin

- Vi kommer att sakna Katharina, både som person och hennes gedigna miljökunskaper. Jag vill tacka Katharina som bidragit till att regionernas miljösamverkan har tagit ett stort kliv framåt och för allt stöd hon har gett till regionerna. Jag önskar henne all lycka till och vet att hon kommer att bli en lika uppskattad kollega på Läkemedelsverket som hon har varit hos oss, säger Pauline Göthberg.

 

Katharina slutar sin anställning den 7 oktober.
Processen för att hitta en Samordnare hållbar upphandling har inletts.
 

För mer information:
Pauline Göthberg +46 72 459 66 68
Emma Lewau + +46 10 103 35 38

Pauline Göthberg
Skrivet av: Pauline Göthberg
Om författaren
Pauline Göthberg arbetar som nationell samordnare för regionernas gemensamma initiativ för hållbar upphandling. Pauline disputerade vid KTH i juni 2011 på en avhandling om hållbart företagande (CSR) och har tidigare skrivit flera läroböcker om hållbar utveckling och socialt ansvarstagande.

Arkiv